Brainiac vs. Spud

Am pornit cu foarte multă seriozitate să văd ce alte joburi part-time au mai apărut și tot navigând dintr-o parte într-alta mi-am amintit de punctul acela de pe lista lucrurilor razna pe care să le faci măcar o dată-n viaţă și care zice să te duci la interviuri pentru joburi pentru care ești calificat… asemeni unei balene pentru quilling. Ei, și de aici poveste lungă, m-am distrat uitându-mă inclusiv peste cerinţele pentru hingheri și șoferi de limuzină, dar pe scurt ar fi că am ajuns iar la Trainspotting, sublim Spud cel-care-are-o-răsadniţă-de-panseluţe-în-loc-de-creier atât în dialog cât și în expozeul despre … (filosofie socială?)

This entry was posted in Film, fun and tagged by Diana. Bookmark the permalink.

About Diana

Sunt un om ca oricare altul, am o viață normală, mi-o trăiesc într-o casă ca oricare alta. Din care însă dau tot ceea ce este nefolosit. Este un exercițiu bun. Vi-l recomand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>