Trei teste simple pentru cei care își doresc copii dar nu știu dacă sunt pregătiţi să îi facă

Testul “oaza din deșertul fără oaze”:

Se ia un ceas și se pune să sune din oră în oră. În cel mai bun caz. Să sune din cel puțin oră în oră zi și noapte, dar nu pentru o zi și o noapte, ci pentru o săptămână. Pentru început. Iar de fiecare dată când sună, cel care îl aude nu se poate culca mai departe sau să-și vadă de treaba în care se găsea prins, ci trebuie să facă un lucru diametral opus. Dacă mergea prin deșert, acum trebuie să înoate. Nu are importanţă cât de departe e prima oază. La sfârșitul săptămânii cei care reușesc să-și aducă aminte ce au mâncat la masa precedentă vor încerca să-și aducă aminte si ultimul vis care a fost format dintr-o succesiune de cel puțin două imagini. Se poate? Ok. Dacă da, se va seta ceasul pentru încă o săptămână, dar de data asta cu intervale razna. Ceasul va suna la un sfert de oră, la o oră și patru minute, peste alte trei minute, peste alte patruzeci, peste unul. Cei care în continuare pot să-și amintească ce au mâncat (cu cinci minute înainte) și care au reușit să facă un duș care să nu presupună să iasă din baie înainte să fi apucat să-și fi scos primul articol articol de îmbrăcăminte, pot continua experimentul. Pentru rezultate sigure, minim trei ani.

Testul “vezi cum e să trăiești în prelungirea unui pahar cu apă”:

Cum era chestia aceea, că e floare la ureche să ţii un pahar plin cu apă cinci minute în mâna dar să te plimbi cu el o oră întreaga e piatră de-ncercare? Bine. Se ia paharul cu apă și se ţine în mâna în timp ce se bat ouăle pentru omletă, se schimbă canale la tv, se învârt clătite, se plivesc straturi, se spală dinţii, se plimbă câinele, se pun sacoșe cu cumpărături în portbagaj, se piaptănă părul de o sută de ori așa cum ne-au învăţat bunicile noastre, se face duș într-un minut (se poate să oprească cineva alarma aia?), se citește o carte (ei, l-ai vărsat, umple-l repede la loc și pune cartea pe calorifer și ia-o când sună cam pentru a patra oară alarma) și mai ales când se doarme. Se va dormi cu mâna pe pahar deoarece paharului nu-i place să stea singur, dacă luni la rând a stat într-o cutie acum mâna care-l ţine trebuie să fie cu mult mai mult decât banala cutie, așadar cel puțin plină de energie (da, exact, tocmai pentru că e noapte), versatilă, catifelată, etc și tot așa mai departe. (Testul va continua pe parcursul a tot cel puțin trei ani.)

Testul “oala sub presiune”:

Faci mâncare o săptămână pentru oameni care de fiecare dată vin înfometați și tot de fiecare dată sunt nemulţumiţi de ce le dai. Și nu-i poţi lăsa flămânzi. Cum-necum, la sfârșitul mesei trebuie să-i ai fericiţi și cu burta plină. Și a, trebuie să le servești nu trei mese pe zi ci trei mese și două gustări si uneori și o gustărică la culcare și mesele trebuie să fie variate și concepute în așa fel încât să nu conţină pesticide, organisme modificate genetic, conservanţi și acopere toată gama de vitamine și minerale în dozele zilnice recomandate. A nu se depăși și a nu se folosi recipiente de plastic.

Cele trei teste pot fi trecute doar cumulativ și cumulate cu alte cel puțin patru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>