Facebook. 100 de ani de atestare documentară.

(Așa sună un fragment dintr-un articol – desigur de o foarte mare gravitate – publicat azi pe Mediafax și care vorbește despre cum un bărbat înarmat-dar-de fapt-neînarmat s-a aflat în preajma președintelui nostru de ţară, prezent la paradă. Nu c-aș cunoaște eu prea multe, sunt 0 la istorie, geografie, topică, sintaxă, morfologie, astrologie, ski și încălzire globală, dar iată de ce dacă e să mă informez, sigur aleg să o fac din altă parte.)

În urmă cu o sută de ani, în 1 decembrie 1915, în timpul neutralităţii României (1914-1916), poliţiştii români au avut de cercetat un caz de o mare gravitate: un atentat în urma căruia urmau să fie asasinaţi premierul Ion I.C. Brătianu, Take Ionescu şi alţii, a scris Poliţia Română pe pagina de Facebook.”

This entry was posted in fun and tagged by Diana. Bookmark the permalink.

About Diana

Sunt un om ca oricare altul, am o viață normală, mi-o trăiesc într-o casă ca oricare alta. Din care însă dau tot ceea ce este nefolosit. Este un exercițiu bun. Vi-l recomand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>