Spălatul pe dinţi nu mi s-a părut niciodată atât de romantic

Mă gândeam să-mi fac o secțiune cu replici de film care mie mi se par superbe. N-am făcut încă nimic pentru asta dar trebuie să scriu acum un pic despre un film cu Al Pacino și cu Michelle Pfeiffer din care mi-a rămas în minte în primul rând faza cu ea plângând și frecând cu înverșunare cada din baie în timp ce amicul ei gay încearcă să o consoleze iar el (“el” fiind Pacino, bărbatul care o iubește cu disperare) o sună non-stop pentru ca de fiecare dată receptorul să fie ridicat și apoi pus peste o secundă în furcă și când, într-un final, prietenul gay decide să răspundă, el, neștiind ce să mai facă pentru a o convinge de ceea ce simte, începe să cânte. Iar ceea ce-i spune amicul-pe-invers sună așa: “Excuse me, Johnny, I’ve got to hang up. We’re expecting a call from you any minute.”  … …. …. Am râs și-am râs și-am râs, de-acum complet nesolidară cu Pfeiffer care în continuare agoniza cu capul băgat în cadă.

Bun, și-apoi bineînteles că mi-a rămas și îmi va rămâne pentru totdeauna în minte finalul cu ei doi spălându-se pe dinţi și vorbind cu gura plină, ascultând “Clair de lune” și cu ea întrebând: “Orice-ar fi?”… Orice-ar fi, desigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>