ore

01:23 Îmi redeschid telefonul, tastez parola de wp-admin. O scriu gresit. Ţin minte orice, dar nu parole.

09:30 Iau cărtile de povești, citim Barbă Albastră, Frumoasa și Bestia și Scufiţa Roșie. Alegerea lor. (Să nu uit că vreau să scriu ceva despre povestea cu Barbă Albastră, într-o zi.)

10:20 Culc copiii, azi fiecare în alt pat.

Până pe la 11 jumătate e liniște.

Apoi se trezește cel mare, vrea la baie. Mergem. Ne întoarcem în pat. Nu trece mult, cel mic. Apă. Aduc apă. Încă un pic și se pornește alarma unei mașini din vecini.

00:14 Îmi sună telefonul. Mesaj! Mi se oprește inima în loc. Însă e doar o notificare că mi s-a încărcat 100%, ocazie cu care aflu că am un telefon care face și așa ceva. Îmi repornește și inima, cu o bătaie în minus. Încă una.

Las telefonul și mă reașez in pat. Cel mic se foiește. Stau nemișcată, nu de alta dar dacă visează că se joacă (normal că visează că se joacă, ce altceva ar putea visa la 3 ani?!) se poate trezi și-mi cere jucăria din vis. N-ar fi ceva nou, am mai căutat jucării la lumină de lanteră, cu smiorcăieli pe fundal (cum, n-o găsesc?, e acolo unde a lăsat-o! cândva.). Dar nu se trezește.

Mai trece o vreme cu mine studiind umbre pe tavan și se pornește ceasul-termometru al bunicii. Nu știu ce anunţă. E 1 și un sfert, deci cred că nu ora (în mintea mea cea cu fixuri ceasurile sună doar la ore fixe). Sau poate ora dar i-a sărit un arc și e decalat. Ce trebuie să facă bunica la 1 noaptea? Și de ce nu și l-a luat cu ea, la etaj? Îl opresc, cu regret. Era comic cu ţiuitul lui și dacă n-ar fi fost somnul celor mici, l-aș fi lăsat. Urc la bunica, doarme. O las. Mă gândesc că nu și-ar pune alarmă ca să ia vreo pastilă de somn, corect? Numai în bancurile cu asistente se întâmplă așa ceva.

Aproape ora 2. Save draft. Recitesc. De parcă aș fi zis ceva crucial. Publish.

This entry was posted in nimicuri and tagged by Diana. Bookmark the permalink.

About Diana

Sunt un om ca oricare altul, am o viață normală, mi-o trăiesc într-o casă ca oricare alta. Din care însă dau tot ceea ce este nefolosit. Este un exercițiu bun. Vi-l recomand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>