Mica stea

Am o idee pentru proxima dată când voi merge la Pescariu. Pentru cei care nu știu, Pescariu este un loc unde NU se merge fără haine de firmă, ochelari de firmă, geantă de firmă, parfum de firmă, șoseste de firmă, coafură realizată exclusiv cu produse de firmă. Nu se merge și gata. Parafrazez: 1st rule of the Pescariu club: SHINE!

Iar eu, pentru un plus de vioiciune (a mea) și un strop de inedit (al locului) m-am gândit să mă prezint așa:

– haine. Fake. Dar acel gen de fake care strepezește până și ideea de fake. Dragonul Roșu style.

– încălțăminte. Niște … galoși. Pe care să-i port cu șosete albe. Abbibas înscris pe vârf și lateral.

– ochelari. Sfidează suficient faptul că n-am.

– geantă de… rafie. Dacă nu are bunica vreuna în cămară, face impresie și o sacoșă verde, de Mega Image. “100% energie verde”. Da.

– parfum. Îmi cumpăr un spray …. Impuls. Îmi fac dușul și mă dau. Și mă tot dau. Până fac totul alb. Sau pot face ceva și mai oripilant. Nu-mi fac deloc duș. Și mă dau. Termin tot flaconul și mai scot unul și în continuare mă dau.

– ah, și-am uitat. La piscină îmi comand un fresh (sunt un outsider, bani de mai mult n-am) și-mi scot mâncarea de-acasă. O felie de mămăligă cu o ceapă. Pe care o sparg. Și cu un ou fiert. Pe care mi-l curăț în scrumieră, doar șervețelul de la fresh e personalizat. Și-l iau cu mine ca să-l arăt la dușmani. Și-apoi îl pun la presat, normal.

(twinkle, twinkle little star)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>