“Data viitoare”

… și cum citeam eu mai devreme Alive și mă frământam, îmi scrie Răzvan. Îmi transpiră palmele, mă gândesc că poate mă întreabă de Joseph Murphy dar nu, am scăpat: îmi zice că (prin puterea subconștientului?) el a interpretat special pentru mine despre gladiole, sânge albastru, culori strigoice și multe altele. Așa:

cel mai frumos cadou unei femei este florile. Tu, suflet rătăcit și sincer. Dă-mi voie să-ți iau grijile cu mâna. Văd noroc în dragoste și mai ales în bani și carieră. Pentru că degetele tale adevăr grăiește: este femei frumos cadou cel mai florile.

cum se face o corabie din sticla si carton? – Îți trebuie o sticlă, dar să fie plină și cu multe grade, 40+.  O bei pe toată. Specialiștii recomandă sec. Întinzi un carton mare. Tot specialiștii amintesc de ambalajul unui frigider sau TV mare. Te arunci pe carton și bagi somn până visezi corăbii. Esențial este să bei apă după. Doar așa te poți asigura că plutește corabia ta, altfel muncești în zadar.

idei pentrtu ami primi sotia si fetita acasa de la spital surprize. Cea mai mare surpriză pe care le-o poți face este faptul că le primești înapoi acasă. Asta una. Și dacă vrei să fii cu adevărat surprinzător, le lași să doarmă în pat. Măcar câteva zile. Asta le va da pe spate.

Restul se găsește aici. Și, cu mulțumirile de rigoare, închei sperând că nu a trecut neobservată triada Joseph Murphy – Răzvan (there can be only one!) – Petronela Rotar. Despre binarul Mark Zuckerberg – Răzvan am scris “data trecută”, da?

funny_google_searches_7(sursa foto)

4 thoughts on ““Data viitoare”

 1. #iaveziceseintamplaaici

  1. Apar pentru a doua oara in cateva zile intr-un articol alaturi de Mark;
  2. A doua oara alaturi de Joseph Murphy;
  3. Apar si alaturi de o doamna, Petronela Rotar, pe care promit ca o voi citi.

  Nu stiu de care punct sa ma bucur mai intens.
  Tie, Diana, iti multumesc si iti doresc un sfarsit de saptamana cel putin parfum de flori.

  • Cel puțin un “sfârșit de săptămână cel puțin parfum de flori”! :))

   … cât despre Petronela Rotar, ea se autodefinește o “pizdă lirică”, deci… … ….
   Și nu te lăsa influențat de blog. Citește Alive. Dar cu Osho la îndemână.

 2. Intre timp m-am interesat de Petronela si nu mi se pare rea deloc. Asa, ca tot unitar. Imi pare o femeie care s-a prins, matura si dezinvolta. Exact asa cum trebuie. Iti promit ca imi voi aminti de ea si o voi citi in acest minunat 2015.

  Mai am putin si-l dau gata pe Murphy. Poate scriu despre el macar o jumatate de post, ca prea merita.

  Am reusit sa reduc lista scurta la 3 carti, iar urmatoarea este Despre Iubirea Nonposesiva Si Exuberanta, a lui Nuta.

  Iar tie, Diana, iti mai recomand Gargui a lui Davidson.

  • O, multumesc, mi le-am notat! Pe ambele!
   Cuvantul “exuberanta” e unul dintre cuvintele mele preferate si, acum, in timp ce-ti spuneam asta, mi-am amintit ca am vrut candva sa scriu un post (sau măcar jumătate, vorba ta) in care sa enumar ce-mi place mie in lumea asta. De la cuvinte (“pristine”, in engleza, e preferatul meu, nu ca le-as fi stiind pe toate, normal, dar “pristine” s-a lipit cumva…) si pana la… mirosuri. Aici, pe locul intai, ar fi cel de leustean.
   Si da, Petronela R s-a prins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>