De pe Facebook citire. Keep calm.

Facebook. Concluziile zilei de azi:

– cu excepția a doi prieteni din lista mea, care postează după cum le tună, fulgeră și răsare soarele, cu bune, cu triste, inteligent, stupid, normal, anormal, enervant, înălțător, banal, în rest, totul e o apă și-un pământ. Nimeni nu iese în afara unei imagini croite cu zgârcenie, sunt pagini cu poze cu pisici, pagini cu vorbe de duh, pagini cu selfies, pagini cu poze fără mesaj, pagini care au doar texte de-ale altora share-uite sau, mai grav, doar pe-ale proprietarului. Spontaneitate, zero, inedit, zero. Din când în când câte un mix din cele de mai sus. Keep calm.

– sunt oameni care au talent la scris dar care nu publică unde trebuie. “Unde trebuie” publică în general cei care nu au talent.

– preocupări. Hmmm…. Dacă există o pagină care să aparțină aceluiași om și pe care să găsesc și artă fotografică și ecologie și cultură și umor și dramă și sport și stil de viață detox (!) și călătorie și nimicuri zilnice și film și poze cu mâncare și bungee jumping și poze decente și poze indecente și pasiuni și preocupări și opinii politice și ghicit în stele și …. toate și-urile din lume, sper să nu-l ratez. De omul total, de cele 64 de arte, a auzit cineva? Cam nu… Fiecare cu cochilia sa.

– oamenii nu stau online pentru că au ceva de spus ci pentru că-i așteaptă pe ceilalți să spună ceva.

Semnez o petiție pentru statul online în scop creativ, o distribui semnată anonim și închei aici pledoaria mea.

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>