Headlines. “Comfort, inspiration & pride”

De-acum e oficial. CEO-ul de la Apple e gay. Cel care era cotat drept unul dintre cei mai influenți din breasla sa și-a făcut clară opțiunea sexuală. Așa, bun, și…?

Adică probabil e de apreciat gestul, deși nu-mi dau seama dacă este unul măreț sau unul mărunt. Homosexualitatea nu mai este demult un tabu. Deci a recunoaște că faci lucrurile un pic altfel decât majoritatea mie nu-mi apare drept un act de curaj. Serios acum, aici vorbim despre viața personală a unui CEO! Nu e ca și cum ar fi Freddie Mercury sau micuța Ruby Rose și destinul a milioane de fani adolescenți debusolați s-ar putea schimba.

Ce să spun… Poate vor crește vânzările Apple, în caz că era necesar. Probabil de-acum urmează ca fiecare om care e gay în suflet, inimă și simțiri să nu mai stea să ezite între sisteme de operare și ce device va cumpăra. Apple, IPhone, Ipad va scrie all over his heart. & butt.

Iar probabil la petrecerea de Crăciun care se apropie mâinile se vor strânge altfel. Cu mai multă încredere, deschidere. Se vor ține discursuri. Discursuri despre mândria de a fi homosexual. Pentru că omul așa a declarat, că e mândru să fie homosexual.

A nu se înțelege că nu susțin libertatea, în orice formă s-ar exprima ea. Iar Tim Cook e doar un nume pentru mine. Homosexual sau nu, îmi este fix egal. Nu am nimic cu el și nici cu cei care sunt asemenea lui. Dar când vine vorba despre băieții mei, sper să vină cu fete acasă. Și să vorbească la bătrânețe despre mândria de a fi tați.

2 thoughts on “Headlines. “Comfort, inspiration & pride”

  1. Sunt profund emotionat si impresionat.In sfarsit Tom (Tomita cum il alintam cand era mic) s-a hotarat.Stim cat a fost de greu sa ia o asemanea decizie.O decizie plina de barbatie,o decizie de impact,o decizie cu consecinte ireversibile.Este nevoie de maturitate,de calcul rational al diverselor variante de reactie micro-macro sociala,de o evaluare obiectiva a efectelor declaratiei asupra populatiei.A nu se scapa din vedere ostilitatea fundamentalistilor religiosi la astfel de iesiri publice.
    Dincolo de toate acestea,dragul meu Tom s-a hotarat.Si-a asumat toate riscurile,a convocat presa,televiziunile si acum,pe final de campanie electorala,a facut declaratia care s-ar putea sa dea peste cap toate analizele socio-comportamentale.Barbatul care a devenit TOM ,a afirmat in fata publicului larg ca este GAY.Impresionant,emotionant,supersentimental.
    Incerc sa-mi revin si ma intreb,,Da cine-i Tom Cook asta ??,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>