Black freakin Friday

Nu scriu azi despre BF deși ar cam putea fi cazul. Ideea este că pe orice site de shopping online aș intra, nu trec 3 secunde și-mi explodează în fața ochilor reminder-ul că se apropie ziua cea mare. Un fel de pe locuri, fiți gata, emoții mari, pregătiți-vă, țineți-vă răsuflarea, nu prea tare însă, că-i încă rost de așteptat.

Și, ca să folosesc așteptarea cu folos, fac liste cu ce-ar mai fi de luat. În primul rând, un IPad pentru mine. Cel de pe care scriu acum fiind spart.

image

Apoi, niște perdele noi. Ziceam că le schimb la fiecare cincinal. N-arată rău nici cele de-acum, dar parcă am chef de alt peisaj.

Și cochetez cu niște fotolii pentru copii. Unele fără mânere, nu prea înalte, moi și nepericuloase când vine vorba de salturi lunatice și aruncări în cap. Salturi, ca-n imaginea de mai jos, fotolii, precum cele de la SomProduct, cel care susține visele tale. Mele adică și teoretic pe-ale multor altora.

image

Apoi, paturi. Tot pentru ei. Paturile acelea cu care cochetăm încă de acum vreun an. Paturi special concepute pentru copii, în formă de mașină de curse, dotate cu tot ce le trebuie, mai puțin schimbător de viteze. Și volan. Asta din punctul meu de vedere, adică al unui om pentru care mașina este compusă din roți, cele două abia menționate, plus un șofer. Șofer neapărat. Revenind la paturi însă, să fie paturi din acelea atât de cu vino-‘ncoace încât să adoarmă copiii singuri în ele. Singuri și-n ele și singuri și-n camera lor. Au cam crescut, de dragul alintului zicem că-s încă mici, dar de fapt sunt destul de mari. Destul de mari ca să-i evacuăm fără mustrări de conștiință din patul conjugo-matrimonial.

Apoi, un dulap. Sau măcar o ușă nouă pentru vechiul. Are o ușă spartă, dar în rest e intact. Deși, dacă stau să mă gândesc mai bine, îl vom lăsa așa. Economie de timp pentru a scoate hainele, ușurință mai mare pentru a face combinații virtuale analizând umerașele, stând culcată în pat. Adică nu-i chiar de lepădat.

Apoi… niște haine. Nu, haine nu. În ultima vreme, oricum am exagerat.

Și cam atât de pe frontul de est, momentan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>