Tot despre…

Cred că am bătut luna asta recordurile la cât am vorbit despre încălțăminte. Despre ce ne cumpărăm, de unde, cu câți bani, de ce de acolo și de ce nu din altă parte, etc. Cizme de toamna si de iarna, incaltaminte pentru copii, n site-uri vizitate, n variante.

De ce le-aș cumpăra online nu știu foarte clar. Poate din rațiuni de timp și de comoditate. E un pic greu (a se citit “foarte greu”) să mergem cu cei mici la cumpărături. Nu au răbdare, se plictisesc, nu stau la probat, aleargă, se ascund, trebuie prinși la scările rulante, la lifturi, la praguri, la trepte, la uși glisante și desigur trebuie preîntâmpinate o grămadă de alte pericole gen împiedicat în propriile șireturi, în propriile picioare, propriile haine, mâini, unul de celălalt, și, să nu uităm desigur de foame, de sete, pipi, de cealaltă problemă, de oboseală, de nervișori, de somn…

Deci azi, kalapod.ro. Încălțăminte pentru orice buzunar, chiar și pentru cel mai mic. Transport gratuit la orice comandă – fain aici, în rest, dacă nu bifezi cel puțin 100, mai adaugi vreo 25% din preț – plata la livrare și nu neapărat cu card, retur gratuit, livrare și-n weekend, un concept denumit „comerț în favoarea intereselor” noastre, de cumpărători și ambiții de spargere a tiparelor “cu care aproape ne-am obișnuit”.

Obișnuit, neobișnuit, cert este că pentru cei mici aș lua chestii de-aici. Teniși haioși au, plus cizmulițe, ghetuțe, toate la prețuri de-a dreptul indecente și numai bune pentru stricat, pe bandă rulantă, la groapa de nisip, prin bălți și prin parc. Așadar, rămâne de încercat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>