Imagini imaginate

Mi-am dat astăzi seama că luna trecută, pe 5 august,  am aniversat un an fără televizor (așa cum mai scrisesem despre asta aici pe blog). Fără a ne uita la televizor, mai bine spus, pentru că, de altfel, avem două frumoase televizoare sony care, atunci când ne vizitează cineva, fac o impresie la fel de frumoasă.

Nu știu de ce și pentru ce le păstrez. Dar nici nu mă încumet să le dau. Fac parte din peisaj, le șterg de praf când fac curățenie și le reamintesc constant celor mici să nu dea cu nimic în ele. Și nu le folosesc pe post de suport de haine, deși la cât de mari sunt și de strategic plasate, s-ar preta excelent la așa ceva!

Nu suntem amish – vorba filmului (“You don’t watch TV?! What are you, amish or something?!”) și nici ființe superioare nu ne credem, dar pur și simplu gândim că e mai bine așa. Gândim ACUM că e mai bine așa. Pentru că la momentul la care le-am cumpărat, am cochetat inclusiv cu ideea unui home cinema!

Dar pentru că sunt la capitolul schimbat / înlocuit / adaptat, mă bate gândul unui sistem audio. Să ne răsune casa și blocul și toată zona, până la Bamboo (sic!), de aiho-ul piticilor din Albă-ca-Zăpada, de lătrăturile celor 101 dalmațieni și de Billy Idol cu-al lui “blast me to Heaven” alternat de “Veronica, fată dulce…”.

Imagini imaginate. Așa da!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>