Cu un pas mai aproape de INTEGRAALIA!

Site-ul Integraaliei este în lucru dar, până una-alta, avem pagină de facebook – asta pentru a nu transforma blogul într-o succesiune de relatări care au ca subiect unic bucătăreala mea și… copleșitorul sentiment al reușitelor zilnice! Smile

Deeeeeci, entuziasmul meu poate fi urmărit și apreciat aici https://www.facebook.com/integraalia.ro Open-mouthed smile

(mai jos, iată încă două varinate de ciocolată raw, așa, ca pentru ovaționarea pornirii Integraaliei… pe propriile picioare!)

photo 3   photo 4

4 thoughts on “Cu un pas mai aproape de INTEGRAALIA!

 1. Bafta multa cu site-ul si cu bucatareala!
  Pentru a fi sigura ca nu uiti (si pentru a avea martori), iti scriu si aici raspunsul meu: cand integraalia va ajunge un nume mai cunoscut decat Jamie Oliver, ma voi multumi cu o masa la unul dintre restaurantele tale! :))))

 2. Buna,
  te invit la un concurs simplu pe blogul meu. Cu 2 distriburi poti castiga unul din cele doua pandantive gravate dupa placul inimii tale, unul este placat cu aur, altul cu rodiu.
  Concursul se afla pe prima pagina a blogului meu, sper ca vei participa.
  Numai daca vrei, scuze de off-topic. :)
  Te pup si multumesc!

  • Multumesc Alina de invitatie, dar eu si bijuteriile …. cercei port si in general hand-made… Dar iti multumesc oricum! Pot distribui insa daca vrei, poate vrea altcineva din grupul meu, e ok asa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>