Soacră, soacră, poamă acră…

Ce nu-mi dă mie pace de la o vreme-ncoace este gândul că nu voi putea fi o soacră bună… vorba ‘ceea, mi-am crescut băieții să fie vrednici, onești, cavaleri, cine oare le va mai fi la înălțime?! Educați în spiritul ordinii și, mai nou, al mâncării făcute în casă cu entuziasm și nedisimulată plăcere Smile, ține-mă Doamne să nu-mi judec nora de-și va ține rochiile în dezordine și nici mămăligă nu va știi să facă… Open-mouthed smile

Până una-alta, “curățenie” la puterea a 3-a… și the ultimate pizza – vorba lui Bogdan!

 

1 2 3 4 5 6

7 9 11 12 8 10

17 18 19 20 21 22

13 14 15 23

25 24

6 thoughts on “Soacră, soacră, poamă acră…

  1. Mama de baiat fiind, de multe ori mi-am spus si eu in gand ca imi doresc sa raman lucida si toleranta, sa nu ma bag peste alegerile lui, oricare ar fi ele. Pana acum, cu mici exceptii, cred ca am reusit. Sigur, inca vorbim despre iubite de o luna sau un an… Ori le alege el bine, ori chiar am puterea de a nu judeca tinerele fete. :)

  2. Esti nebuna, am ras cu lacrimi. Doameee, ce probleme existentiale ti-ai pus! Fi-miu are 16 ani, adica se apropie de varsta la care l-am facut eu pe el. Sper sa isi gaseasca o fata mai buna, mai nemeipomenita decat sunt eu, care sa-l tina de la rele si alte tampenii si care sa nu isi bata joc de el. Si sper din tot sufletul sa ma abtin sa ma bag in viata lor, oricum ar fi ea. Cat despre ce stii tu sa faci si ea nu stie, chiar nu conteaza. Nu va conta nimic din ce ai facut tu pana atunci pentru baietii tai pentru ca ele, nurorile, vor veni cu bagajele lor de cunostinte si educatie si impreuna cu baietii tai vor forma noi familii de la 0 cum se zice, asa, ca tine si sotul tau. Chiar nu trebuie sa iti faci griji ca nu va mai fi ca la tine sau ca tine. :)

    • Daaaa, blue, dar de la vorba la fapta, cale lunga, de aceea am scris acest articol, cand m-am aratat nici macar un pilaf decent nu eram in stare sa fac, de fapt incercam sa ma trag pe mine de maneca, ca prin prisma a ceea ce am invatat pe parcurs, sa nu uit cum am fost eu, ab initio :)))) stii vorba aceea cu toti oamenii mari care au fost candva copii, sa-mi amintesc asta cand ma voi trezi cu vreo nora ce nu stie sa faca totul, dar totul, de nota 10! :))))

    • Lili, eu si asa ma uit cu respect la tine, pentru ca, spre deosebire de altii, ai lasat puiul sa zboare, de aceea ziceam “tine-ma Doamne”, pentru ca ma cunosc, tot am (si probabil voi pastra…:)) tendinte dominatoare si de judecator suprem, oricat m-ar fi temperat si echilibrat raw-veganiada… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>