Bună dimineața!

E simplu: hrișca și semințele de floarea soarelui sunt lăsate la înmuiat peste noapte (pentru că tot citesc despre “activarea enzimelor” și transformarea semințelor în “ingrediente vii” Smile), se clătesc, se adaugă miere, scorțișoară și gata, se mănâncă!!!

1 2 3

6 thoughts on “Bună dimineața!

  1. Taratele de psyllium se umfla f repede :)) Eu le puneam in iaurt si mancam repede-repede ,pana nu se faceau gelatina :)) Sunt excelente pt reglarea tranzitului…… As prepara si eu mai multe mancaruri raw,dar din pacate la noi in casa nu mananca nimeni……si doar pt mine nu fac :\ Pt M gatesc,pt sot gatesc…pt mine……mananc ce este sau…nu mananc :)) dar o sa incerc hrisca! am mai mancat si grau incoltit,doar ca in ultimul timp am inlocuit micul dejun cu ..o cafea.

    • Ana, nici la mine nu manca nimeni, acum…. mancam toti! Dar nu am facut din asta regula, adica incercam cat mai mult, dar si cum am fost obisnuiti de acasa! Ideea este, zic eu, ca totul sau cat mai mult din ceea ce mancam sa fie facut in casa. Am vazut zilele trecute o chestie: do not eat anything that your grandmother wouldn’t gualify as food! Aviz celor care iau semipreparate etc. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>