Facem economii

În loc să dăm banii pe iaurt, ni-l facem noi!

De ce facem economii? Păi… știți voi, factura la curent… unde mai pui că între timp am aflat cum stă treaba cu inducția!

(Acesta a fost al patrulea și ultimul articol cu care m-am alăturat campaniei Blogchef.ro – Gătim ce poftești!, în care Andreea Pătrașcu, Cetin Ametcea, Sebastian Bârgău și Radu Bazavan se luptă pentru titlul de „Blogchef”, powered by BEKO)

2 thoughts on “Facem economii

  1. Am urmarit cu atentie toate etapele de preparare a iaurtului de casa si am constatat ca s-a respectat procedura.Calitatea este incontestabila si plusul de prospetime este dat de adaugarea ingredientului B-ogdi,ingrdient fara de care nimic nu se leaga.

    • Asa este! Apropo de legaturi, merita mentionat si Vladut, care a intrat in perioada cercurilor pe stativ, ma refer la acele cercuri mari de plastic pe care le trantea Bogdan acum 3 ani pe parchet la Humor. Ne asigura, la fel ca atunci, legatura cu vecinii de dedesubt! :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>