Cine se plânge că nu are timp, să vină la mine!

Ora prânzului. Am fost și în parc, am făcut și cumpărăturile. Acum unul doarme, unul se joacă. Trei feluri de mâncare sunt gata, urmează și al patrulea.

Cine se plânge că nu are timp, să vină la mine, să-i explic cum copiii nu se plictisesc la cumpărături dacă sunt lăsați să tragă/împingă coșurile cu cumpărături pe rotițe sau cât de mult le place să se joace de capul lor  în timp ce mama taca-taca-taca legume și verdeață sau face brrrrrrr cu blenderul (pont: salata de vinete se face într-un minut dacă se folosește blenderul! Nu e nevoie de tocat, amestecat, spălat apoi și-un tocător și-un fundișor și-o lingură de lemn!).

Trei concluzii:

1. întotdeauna este timp;

2. copiii sunt cei mai fericiți când nu stă nimeni pe capul lor;

3. mi-au murit lăudătorii. :-)

1 2

4 3

11 thoughts on “Cine se plânge că nu are timp, să vină la mine!

  1. Yummy!
    Dar totusi sunt indiscreta,nu stiu ce sa mai gatesc,deci care sunt cele 4 feluri de mancare?(unul este salat de vinete).
    Spor la treaba in bucatarie.
    Pupici

  2. :-))) s-o luam de la stanga la dreapta: fasolele sunt puse la inmuiat in vasul dreptunghiular – pentru al patrulea fel – ciorba de fasole; in vasul de inox cu coada este mancarica de fasole verde iar in vasul de yena din spatele sticlei de ulei sunt ficatei cu verdeata – facuti la cuptor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>