Am fost la mare…

Sâmbătă dimineața, pregătiri pentru a merge la cumpărături. Valentin la duș, îl întreb prin ușă ce facem după aceea. Îmi zice că nu are niciun plan. Hai la mare. Hai. Bun, pac-pac, rezervare (trăiască booking.com), aruncat în bagaje jumătate din dulapul copiilor, pe principiul să fim pregătiți pentru orice, înfundat pe deasupra exact șase haine pentru noi doi, luat jucăriile de nisip, oprit pe la Jumbo pentru respectivele cumpărături și adăugat în coș două pistoale cu apă și niște jucării de umflat, apoi drum întins până la destinație.

Marea, ca de obicei, m-a copleșit. Am observat că Bogdan se manifestă la fel ca mine. Cel mic însă, după primul val venit peste piciorușe, s-a întors hotărât pe nisip. Toate bune și frumoase, până s-a ajuns la momentul X. Momentul X fiind acel moment din fiecare an, când, fără excepție, ceva merge rău.

Dacă Valentin nu face insolație, sigur face Bogdan indigestie, dacă nu le iese celor mici vreun dinte fix în acea perioadă, sigur unul dintre noi răcește. De data aceasta, a fost rândul meu. Indigestie de toată frumusețea, astfel încât la plecare nu mai eram în stare să ridic nici măcar un deget sau să beau o simplă gură de apă…

Acum mă bucur că suntem acasă. Mai mult de atât, mă bucur c-am trăit s-ajung să povestesc…

1 2

3 4

5612

7 8

91011

13 14

10 thoughts on “Am fost la mare…

    • Gabi, la intoarcere nu prea mai dadeam eu niciun semn de viata :))) dar mi-ar placea sa ne vedem cand trecem data viitoare spre mare, probabil pe la mijlocul lui iulie! Vorbim, oricum, nu o mai trimite prin posta!

    • Bravo Alexandra, surprizele devin cele mai dragi amintiri! Cat despre benzina, spune-i ca mergeti pana undeva unde se asteapta, un loc previzibil, dar propune o oprire la benzinarie pentru un plin, just in case… :)

  1. Diana,vreau sa-ti daruies perechea aceea de ochelari. Acea perecche pe care ai vazut-o la mine. dar ,te rog sa ne intalnim mai repede….nu de alta,dar,trece vara….Te pup,frumoasa fata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>