După ce a mâncat din cârnatul lui Oprescu, Antenei 3 i s-a fâlfâit de români

Se știe că românii se pot mândri cu cel mai mare cârnat din lume, grație chirurgului Oprescu, dar parcă ne lipsea totuși ceva, cu adevarat demn de Cartea Recordurilor. Cum, o autostradă!? Nope, una mai lungă decât acest cârnat ar dura și costa prea mult și n-ar fi frumos să depășim un record pe care tot noi îl deținem.

În data de 27 mai 1600, un om unea trei țări românești sub domnia sa, plătind cu capul un an mai târziu. După 413 ani, Antena 3 unește trei bucăți de material, formând astfel cel mai mare drapel din lume. Evenimentul era anunțat cu mare fast la televizor, urmând a fi încoronat de un grandios spectacol aviatic, prilej de bucurie pentru orice copil.

Ei bine, ieri la Clinceni, curioșii au fost îndepărtați de jandarmi, fiind doar o neînțelegere faptul că Antena 3 nu organiza un eveniment public, ci doar unul privat. Încă o dovadă a faptului că așa-zișii specialiști în știri nu se pricep decât, cel mult, la cusut…

12 thoughts on “După ce a mâncat din cârnatul lui Oprescu, Antenei 3 i s-a fâlfâit de români

  1. In goana dupa senzational,avizi de stiri care mai de care mai socante,poate si ca urmare a unei politici dirijate in acest sens(din nou teoria conspiratiei) usurel usurel uitam cine suntem.Este mai important un drapel de cartea recordurilor decat o trimitere -remembar cu privire la personajul istoric Mihai Viteazul care nu a fost santificat ,dar care s-a sacrificat pentru un ideal care a redevenit realitate dupa cateva secole.
    Ne uitam urat la unguri si-i vrem disparuti din tara ,dar scapam din vedere ca spre deosebire de noi,falnica natie romana,dezbinata si imprastiata,ungurii sunt uniti indiferent unde s-ar afla,sunt mandri de istoria lor,istorie si prosperitate cladita si pe umerii romanilor ardeleni.Ungurii isi respecta trecutul,isi apara prezentul si se lupta pentru viitorul natiei lor.
    Noi,urmasii lui Decebal si Traian (cum ne place sa ne falosim) usurel usurel uitam cine am fost si nu prea ne intereseaza cine vom fi.Intrebati orice june de pe strada daca stie cine a fost Burebista sau Alexandru cel B un,Matei Corvin sau Avram Iancu sau…Daca alunecam in zona cultural -stiintifica,zona in care si romanii au reprezentat si reprezinta inca ceva situatia este si mai ingrijoratoare.

  2. Ieri chiar am lasat televizorul sa mearga, drama era ca nu reuseau 250 de oameni sa intinda materialul, ca bate vantul, ca abia rosul a fost intins, hei rup cu galbenul… ca e ziua unirii am aflat de la Valentin, in timp ce ii povestea lui Bogdan… in rest s-a vorbit doar de metri, greutate, cartea recordurilor… lucruri care conteaza! Dar, hihihihi, hahahaha, cert este ca ne-am mobilizat sa mergem sa vedem … minunea! :-)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>