Altă notă. Locul 74.

Cei de la Farmec au apreciat mai mult articolul cu farmecul feminin decât pe cel având drept figură centrală imaginea lui Marilyn. Am luat 87 de puncte din 100, față de 62.

Nu m-au ajutat să urc decât un singur loc în clasament… da-i important că urc! :-P

locul-741
This entry was posted in Concurs and tagged by Diana. Bookmark the permalink.

About Diana

Sunt un om ca oricare altul, am o viață normală, mi-o trăiesc într-o casă ca oricare alta. Din care însă dau tot ceea ce este nefolosit. Este un exercițiu bun. Vi-l recomand.

2 thoughts on “Altă notă. Locul 74.

  1. Sigur va fi mai buna urmatoarea nota!
    Am primit coletul ieri, multumesc frumos, eu il trimit abia luni dimineata. Pentru mine nu e deranj, oricum sotul meu e cel insarcinat cu coletele in situatia in care 80% din cumparaturile necesare fetelor le fac pe net!!!

  2. Ma bucur ca a ajuns costumul, cu rochia, cum ziceam, nicio urgenta! Daca are insarcinare cu alt colet, ok, daca nu, cand o fi! :-)

    Gabriela, am vazut comentariul de la Lucruri noi, a ta sa fie, chiar ma gandeam sa dau o strigare cu ce mai e de dat, ca vreau sa le scot din casa ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>