Un gest mărunt – un om ajutat

M. și S. sunt părintii unei fetițe de 12 ani. A cărei sănătate este pe muchie de cuțit. Au găsit sprijin (și) din partea unei firme de reciclare – în schimbul capacelor de plastic adunate primesc sume de bani pe care le pot folosi în scopul achitării taxelor de spitalizare și a operațiilor.

Orice capac de plastic este bun – de la sticle de apă, suc, bere, borcane (de Finetti, de exemplu), medicamente (Rivanol, Alcool boricat – sunt doar două exemple), șampon, pastă de dinți, etc. ORICE CAPAC DE PLASTIC.

Campania de colectare a acestor capace nu are un termen limită – este vorba despre operații care se fac succesiv – așadar orice capac care se aduna contează.

Eu una cu siguranță voi colecta și trimite. Vă rog și pe voi să o faceți. Desigur, dacă vreți. Dar să avem în minte faptul că până la urmă este vorba despre ceva ce noi oricum aruncăm. Zilnic…

***

Detalii despre unde se trimit capacele sau conturi unde se pot vira bani – pe mail. De asemenea, detalii despre boala fetiței. Presupunând că este cineva care are nevoie să fie astfel motivat….

This entry was posted in Caritate and tagged by Diana. Bookmark the permalink.

About Diana

Sunt un om ca oricare altul, am o viață normală, mi-o trăiesc într-o casă ca oricare alta. Din care însă dau tot ceea ce este nefolosit. Este un exercițiu bun. Vi-l recomand.

One thought on “Un gest mărunt – un om ajutat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>