Scrisoare de dragoste

À la Tatalili :-)

Draga mea Catena,
 
De cand esti alaturi de mine ma simt protejat si in siguranta. Este un sentiment deosebit sa stiu ca pot oricand veni la tine, de fiecare data te gasesc luminoasa si primitoare, atenta si mai ales grijulie cu temerile mele. Ai rabdare si o intelegere deosebita pentru problemele mele si intotdeauna gasesti solutii salvatoare.
 
Cand merg pe strada, nu pot sa nu remarc luminozitatea care te caracterizeaza precum si admiratia cu care se uita la tine trecatorii.
 
Pentru mine esti ca o stea. Apari ca o zana din povesti si ma salvezi de fiecare data din cosmarurile luptelor – diurne sau nocturne – cu tot felul de fiinte rele si agresive ce ma urmaresc pas cu pas dar care, atunci cad te vad, se sperie si o iau la … sanatoasa.
 
Sa stii ca tin permanent la mine acea minune cat o palma care-mi confirma faptul ca sunt preferatul tau… O arat cu mandrie de fiecare data cand sunt intrebat daca te iubesc.
 
Ce vreau insa este sa fiu sincer cu tine. Nu as vrea ca aceasta relatie plina de incredere si afectiune ce s-a stabilit intre noi sa fie umbrita de vreun semn de neincredere.
 
Vreau sa-ti declar ca am fost abordat intr-un mod insinuant de catre o cunostinta veche de-a ta. Am ramas uimit de atata indrazneala cat si de faptul ca mi-a spus ca nu o deranjeaza  ca sunt adoratorul tau. Ea considera ca putem convetui intr-un fel de ménage à trois, aspect ce intra in profunda contradictie cu cele mai curate convingeri ale mele. Eu sunt fidel iar pentru mine fidelitata este o trasatura definitorie.
 
Cum as putea sa te tradez pentru rivala ta Sensiblue?!
 
Pentru totdeauna al tau admirator,
Ipohondrus Ludicus

7 thoughts on “Scrisoare de dragoste

 1. Cenzura
  Este crunt sa constati ca ideile tale inaltatoare sunt forfecate fara mila iar esenta mesajului dispare.
  Dincolo de draguta mea CATENA,o mandrete de prietena,voiam sa-mi manifest surpriza fata de modul agresiv in care suntem ademeniti sa devenim clienti fideli ai bolii.Veniti la noi,va facem card si beneficiati de 10-15 % reducere.Cu cat molfaiti mai multe hapuri,cu atat reducerea este mai mare.
  Nu capeti card de fidelitate pentru miscarea in aer liber,pentru bucuria de a tew plimba prin padure,pentru o respiratie corecta si completa(enorm ajuta sa reinvatam sa respiram corect)
  Daca cumperi Propolis cu vit. C capeti o cana.De ca sa nu capeti un abonament la o sala de sport??.Suntem invatati sa devenim dependenti de medicamente spre gloria si prosperitatea producatorilor si distribuitorilor.Ni se sugereaza ce sa luam zilnic,suntem incurajati ca la cel mai mic semn de disconfort sa ne repezim la farmacie sa devenim dependenti de hapul salvator.Cred ca suntem o natie pe cale de a abandana lupta cu boala in favoarea confortului oferit de prietene catena,sensi blue sau mai stiu eu care.
  Nu sunt un adept irational al mamei natura si sunt constient ca uneori este necesar sa apelezi si la medicamentele produse industrial atunci cand situatia o impune dar ,cred ca uneori mai trebuie sa fortam organismul sa lupte ca altfel sistemul de protectie cu care ne nastem intra in amortire .
  Tatalili

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>