Poveste americană

Istorisirea lui Valentin Andrei

Auzisem de Crab Pot, locul în care dai 20-30$ și mănânci un lighean întreg de crabi/creveți, etc. Am zis că nu este de ratat, dacă tot sunt acolo.

Am zis că dau 30$ ca să mănânc ce au cei de la mesele alăturate, îmi ploua în gură, niciodată nu mi s-a întamplat așa…

I-am spus ospătarului că vreau chestia cu mulți crabi, ciocan cu care sa sparg, porumb fiert, etc. Și mi-a adus un rahat. Intr-adevar, vreo 4 crabi uriași – dar doar picioarele – de am stat vreo ora și ceva să aleg ceva din ei.

Nici nu știam să-i mănânc. Ăia spărgeau cu ciocanul, dar eu nu reușeam așa că am început să-i sparg în dinți, de se uitau toți din jur la mine cât de fioros sunt. Rrrrrrr-rrrrrrrrrrrr…. Eram frustrat, foarte. Mai ales că venea chelnerul să mă întrebe “E bun domnule, vă place?”. Îmi place pe dracu’!!! Nu-mi plac, dar nu plec până nu îi mănânc!

Și vine și nota….ține-te bine: 82$… Americanii au și o taxă de 9%, indiferent de ce cumperi. Plus șpagă 10%. Adică 90$…

poveste-americana1   poveste-americana2
poveste-americana3   poveste-americana4

5 thoughts on “Poveste americană

  1. Da,ciocanul, l-ai luat acasa?Cred ca era inclus in pret.Arata interesant dar chiar daca mi-ar da gratuit sa mananc tot nu as manca,deci mai bine beau o bere(era buna?Berea…).
    Frumoasa poveste,chiar am intrat in weekend cu ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>