Jucării educative

Trăim vremuri în care un bebeluș descoperă lumea prin cărți cu diferite texturi și zgomote. Apoi, pe măsură ce crește, prin puzzle și Lego… Cel puțin!

Deoarece, la fel ca orice părinte, așteptăm de la cei mici progrese remarcabile din punct de vedere intelectual si emoțional, am achiziționat lucruri cum ar fi: sistem solar mobil, schelete și DVD-uri tematice, cărți de activități pre-școlarepuzzle-uri tridimensionale, Batman și Ironman (despre care să spunem că educă în spiritul dreptății și al luptei pentru binele și salvarea omenirii). De asemenea, am confecționat dinozauri și am improvizat piese de teatru. Am mers chiar și la McDonald’s. … pentru a avea colecția completă, desigur!

Ei bine, ieri am cumpărat o praștie. Da, o praștie. Iar data viitoare când vom merge la Mănăstirea Voroneț, din bazarul a-toate-cuprinzător care atrage turiștii mai mult decât orice prilej de reculegere, voi cumpăra o sabie din lemn!

2 thoughts on “Jucării educative

  1. Buna
    Tot mai bune sunt jucariile simple,mai bine va faceti voi un set de sabie,palos si arc,imaginatie aveti asa ca asteptam rezultatul.
    Gandeste-te ce multe poti face cu o hartie:avion,corabie,tata vacii.
    P.S. Sunt de moda veche,apropo de trecut,5ore am cautat blugi,model drept,exact ca cei de la tine,si nu am gasit.Numai pentru barbati,pentru femei numai slim.Deci trebuie sa mai slabesc si sa nu mai ma intorc in trecut.
    Pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>