O mamă "responsabilă"…

După o săptămână în care totul a decurs foarte bine din toate punctele de vedere – mai ales în privința sănătății lui Bogdan – astăzi la ora 9 a avut o glicemie de … 569! Enorm, în condițiile în care la internare a avut 439… Insulină nu mai puteam să-i facem, deci singura variantă rămasă era să facă mișcare. Și să bea multă apă. Am ieșit în fugă… și dă-i și luptă prin zăpadă. După o oră, scăzuse la 364. Uraaaaa, scăderea de 200 m-a trimis în al nouălea cer. Bunica ne-a pregătit porția de hidrați pentru ora 10, a mâncat afară și am continuat să ne jucăm. Acum mult mai relaxați. Ora 11 apropiindu-se, Vlad a dat semn că gata, și-a consumat bateriile, e ora de nani. Am luat căruciorul din garaj cu gândul să-l culc tot afară, l-am scos din port-bebe, milky-way și … somn adânc. În timp ce-l mângîiam absentă pe salopeta de fâș, constat că are mânuțele bocnă. Știam că nu are mănușile încă de când am plecat, dar nu am stat să le mai caut, mâneca fiind lungă, am zis că nu va străbate frigul la degețele. Decid să-l duc să doarmă în bucătărie la bunica. Când… ce să văd… Copilul era și fără cizmulițe!!!! În panica de la ora 9, l-am scos fără să-l mai încalț, a stat așadar aproape 2 ore doar cu o pereche de șosete și un body mai grosuț. Noroc că-s 2 grade afară – dacă se poate spune așa. Zilele trecute au fost și – 9…

Da… sunt o mamă bună….

9 thoughts on “O mamă "responsabilă"…

 1. Asa de mare glicemia?Eu cred ca nu este bun aparatul,poate nu sunt bune bateriile.Stiu ca toti din familie sunt atenti la tot ce mananca.
  Nu va raci,stai linistita,se imunizeaza.
  Astept vesti in continuare cu glicemia.

 2. da, niciodata pana acum nu a avut-o atat de mare, dar a fost pe fondul faptului ca dimineata I-am recoltat sange din vena pentru niste analize, ca sa vedem la ce parametric lucreaza pancreasul lui. a plans saracul jumatate de ora… de aici puseul acesta… la 1 ii mai iau glicemia, sunt convinsa ca va fi ok, a fost doar un puseu pe fond de agitatie.

 3. Ooooo, Anca, am putere TOCMAI pentru ca scriu! Cand se intampla ceva ce mi se pare groaznic, povestind realizez ca… totusi nu e chiar atat de grav, sau ca data viitoare voi putea reactiona altfel… este ca un fel de constientizare si punere a gandurilor in ordine acest blog… Poate ne vedem cat suntem aici, mi-ar placea sa ne cunoastem, daca sunteti in trecere, dati un buzz!

  Vali, pupici lui Ruxi, chiar ieri o pomenea Bogdan, isi amintise de bratara violet :-)

  Andreea, sa aveti vesti bune la 3D si astept si eu sa-mi spui ce va fi bb, ca sa pun lucrusoare deoparte!

 4. Eu zic ca la un moment dat ne intersectam! Sotul meu tocmai a plecat spre Cimpulung, noi am ramas acasa de data asta. Poate cu proxima ocazie ne mobilizam, eu am rude si la Humor, chiar o verisoara Diana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>