Magister dixit!

Lume, lume!!!! Articolul Un diagnostic – postat zilele trecute – a intrat într-un top 6 al celor mai bune articole scrise de bloggeri saptamana trecuta! Pe locul 5, dar… mai conteaza?! :-)))

Magister dixit! http://www.arhiblog.ro/articole-bune-saptamana-trecut/#comment-1219966

13 thoughts on “Magister dixit!

 1. Felicitari!!

  Am vazut ca ai adaugat produse noi! Si pt ca de 1 an nu am mai poftit la ce ai daruit :-)) ca suntem in an nou nou, nu??:-) ma inscriu si eu la primii pantaloni, parfum si la pantalonii cu bulinute!!!!
  Pupici la copilasi!

 2. Mx2 – scrie-mi si la articolul “lucruri noi” search in caseta de mai sus ca sa nu-l mai cauti si da, ti le trimit, vineri pleaca posta!

  Anca, articolul a fost pe fondul unei bucurii, acum cu recunoasterea lui Arhi, things are rolling! :-)))

  Vali, am avut niste glicemii mari ieri (dar apoi cea de dimineata a fost perfecta, deci ne-am linistit) – de aceea nu am mai apucat sa te sun ieri…

  Ana, Andreea, multumesc :-)

 3. Da, cei Tommy Hilfinger sunt de pijama. Ceilalti cu bata in dungi cam tot de casa ar fi, mai sunt insa o pereche nergri, cu o eticheta in stanga (dreapta in poza) – aceia merg de parc, sa-mi spui daca-i vrei. Pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>