Am înlocuit…

Am înlocuit laptele pasteurizat (și repasteurizat până la de 6 ori), din cutii tetrapak, cu lapte care face spumă de un deget, cumpărat de la slovăcițe, smântâna la pahar de plastic cu smântână pusă în borcane de gem sau de bulion, kefirul – chipurile bio – cu chișleac, untul mai mult sau mai puțin crem din ambalaje colorate cu unt galben și cremos, brânza cu mărgeluțe și bulgărași :-) cu brânzică de casă, ouăle la fel de bio ca și kefirul menționat mai sus cu ouă murdare de găinaț, abia scoase din cuibar.

am-_inlocuit1
Am înlocuit piscina unde mergeam în București cu un bazin ce are vedere la copacii înzăpeziți…
am-inlocuit2
Am înlocuit derdelușurile din Parcul Circului cu pârtia de ski Șoimul.
am-inlocuit3   am-inlocuit4
am-inlocuit5   am-inlocuit6
Da, este adevărat ce se spune… Un rău aduce după sine un bine.

9 thoughts on “Am înlocuit…

 1. E destul de vizitata statiunea turistica Gura Humorului.
  Am gasit ceva interesant.
  Cu prilejul sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române, 24 ianuarie, intrarea în toate sediile/ secţiile Muzeului Bucovinei va fi gratuită.

 2. Vali, te asteptam sa mergem impreuna! :-) Poate prin vara ne faceti o vizita!

  Ioana – da, e tare bine acasa!!!!

  Andreea…. sunt bune tare, dar nu mai spun, stiu ca esti depzrte de casa….

 3. Doamne,ce mica sunt,recunosc,avem o tara mare,pacat ca nu o vizitam si optam tot mai mult pentru tari straine.Anul aceasta eram hotarata la un concediu in Bulgaria,insa acum fac stau in dubiu.O cautare pe net,legat de Gura Humorului,si chiar am gasit multe impresii bune.Si culmea si mai ieftin decat la mare(am gasit si bilete la mine la munca).
  Sanatosi sa fim.
  Pupici

 4. Buna Dimineata
  Eu am o vorba-orice eveniment negativ are categoric si o latura pozitiva-important este sa gandim pozitiv si sa speram la mai bine pentru ca toate se aranjeaza la timpul lor
  tatalili

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>