Una-alta

Cei mari nu se lasă copleșiți. A nins?! Zăpada e frumoasă și-n curtea spitalului! Mai jos, îmi prezintă cu încântare “opera” lor.

una-alta1

Noi cei mici, brambura pe drumuri. În metrou se doarme cel mai bine.

una-alta2

Iar din tramvai am observat că pescarul rămâne pescar indiferent de vreme. Pe Lacul Tei, în niște bărci improvizate, oamenii își împlinesc hobby-ul. N-am zoom la telefon, dar pe lac, în planul îndepărtat, se pot vedea două “ambarcațiuni”!

una-alta3

***

În altă ordine de idei, Apocalipsa nu a venit nici de această dată. Din calendarul dintr-un număr recent al revistei Business Magazine aflasem că a mai fost prezis de 23 de ori până acum, precum și faptul că se poate întâmpla și în anii ce urmează, mai precis în 2026, 2040, 2060, 2249, 2280 și, atenție, în anul 5.000.000.000. Păstrăm legătura!

una-alta4
Iar astăzi fiind 21, nu ezitați să spuneți ce doriți de la secțiunea Ce mai dau. Înscrierile se fac la articolul Lucruri noi. Tombolă nu mai organizez așa cum intenționam, îmi va lua mult timp să introduc nume, produse. Le dau “pe ochi frumoși”, iar de înmânat/trimis efectiv, în funcție de timpul pe care îl am…

7 thoughts on “Una-alta

 1. Buna
  In sfarsit il vedem pe Bogdaneeeeellll. Chiar ca este neschimbat.Si sa intelegem ca lui Vladut ii place metroul?Poate va intalniti cu metroul lui Mos Craciun(Duminică, trenul va pleca din staţia Crângaşi la ora 10.00, încărcat cu copii, părinţi şi bunici. Organizatorii, Metrorex şi Teatrul Masca, promit că va fi multă distracţie la bord, clovni năzdrăvani, recitaluri de colinde şi de poezii. Cei mici vor fi plimbaţi dintr-un capăt al oraşului la celălalt până în jurul orei 14.00. Părinţii îşi pot însoţi copiii în călătorie doar dacă au vârsta de până la 7 ani. Cei care au peste 7 ani vor călători singuri)
  Pupici

 2. Cu toate cate s-au adunat zilelea astea pe capul tau,inca iti mai gasesti timp sa dai darurile si sa-i faci pe altii fericiti ca le primesc!!!Toata admiratia pt tine!!!pupici!:*

 3. Buna dimineata
  Toti aratati bine,si Bogdanel cu Valentin si tu cu cel mic in brate.Nu am reusit sa recunosc pescarii dar am sesizat ca unul a prins o stiuca de 4,533 kg.Cat despre apocalipsa este o mare dezamagire pentru unii dar noi avem rabdare sa o asteptam pe ultima.Deja am inceput sa fac flotari ca sa fiu in forma atunci cand va veni.Lili isi pregateste cafeaua ca sa nu rateze spectacolul.
  La noi ninge in continuare si s-au aprins luminitele in oraselul copiilor.Nu cred ca reusesc sa montez metroul pana vine Vladut ca sa poata dormi dar am sa o fac eu pe-a metroul.Deja fac inregistrarile cu ,,urmeaza statia…cu peron pe…
  Maine pregatim bradul.Am cuparat un brad super,cu lumanarele.Am vorbit cu Mos Craciun sa-si faca o programare speciala pentru Bogdanel.
  Va pupam
  Tatalili

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>