Pasiune premergătoare…

Bogdan are o nouă pasiune. Scheletele.

pasiune-premergatoare1
Figurine, documentare, reviste… Într-adevăr, pași spre cunoaștere. Pe care îi facem împreună cu Iron Man, cum altfel?!
 pasiune-premergatoare2  pasiune-premergatoare3  pasiune-premergatoare4

Iar de dăruit avem ceva care seamănă perfect cu un schelet :-) Un șal lung cât un schelet uman, de aceeași culoare… Superb!

pasiune-premergatoare5
Poză de detaliu. Pentru a se vedea scheletele, desigur!
pasiune-premergatoare6

***

Întrebarea zilei: să fie această recentă pasiune a lui Bogdan o prefigurare a evenimentului anticipat pentru data de 21?! :-P

10 thoughts on “Pasiune premergătoare…

 1. Imi place muuuuuuuult salul,chiar mi-l doresc,am un palton cu care ar merge perfect,si eu care sunt bruneta,mai ma intineresc si eu.

 2. Daca l-ai dus de mic la Antipa este normal sa-i placa scheletele si dinozaurii.
  Si decat sa-i placa masinile,deci viteza,mai bine cu acest hobby.
  P.S. Sunt Toma necredinciosul,nu cred in apocalipsa.

 3. Vali :-) nici eu nu (prea) cred, dar imi place sa seman panica :-)))

  Ma bucur ca-ti place salul, e chiar foarte frumos, l-am purtat si eu cu drag, dar acum mi se pare prea mare, de abia reusesc sa-mi fixez port-bebe-ul peste haine, daramite sa ma mai incurc si-n fular!

  Faza tare este ca paiunea asta a lui Bogdi nu s-a declansat de la Antipa, ci de la expozitia aceea de dinozauri animati de care vorbeam noi mai in vara! :-)) De acolo am luat scheletul de triceratops, se joaca mereu cu el, este “fantoma” :-))

 4. Am vazut ca-mi dai cartile, pai iti dau si eu salul, gata, adjudecat, cand vine vorba de carti, mai ales de asa unele, nu zic nu la oferta!!!!!!

  Wow, chiar iti multumesc pentru carti, ma bucur sa le am, chiar ma bucur!!!! MULTUMESC!!!!

  Si-ti mai dau si muraturi!!!!! Cate vrei, mnai aduc si dupa apocalipsa, pardon sarbatori, unele, tata iti este si el recunoascator pentru cartea cu educatia in contextual european!

 5. Cu maaare placere si eu iti multumesc muuuuuuulllllltttttt pentru tot pachetul de vineri.
  P.S. In weekend suntem libere ce zici ne aveti in plan?Muzeul Satului,Minilibri sau altceva?Sambata viitoare este superbebe.

 6. vali, orice suna bine, chiar si “altceva” tare m-am relaxat cu voi in herastrau si la targ, ma simteam plina de energie seara, desi fusese zi luuuunga, in care nici n-am prins somul de pranz! a doua zi cand am fost la sweet fest singuri n-a mai avut niciun farmec!

 7. Pingback: Lecția de awareness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>