No, nothing else matters…

Am văzut acum câtva timp pe Discovery un documentar despre o mamă al cărei băiat a fost prins sub mașina în timp ce o repara, se rupsese cricul și il prinsese dedesubt. Ideea este că ea a ridicat singură mașina ca el să se poată strecura afară, nu fusese strivit ci doar prins sub ea. Nu vă imaginați acum că a ridicat mașina într-o mână, că a învârtit-o de 3 ori și că apoi a aruncat-o în curtea vecinului! :-) Dar a ridicat-o suficient de mult pentru ca băiatul să poată ieși.

Puterea ne-o dau copiii. Frig, foame, sete, oboseală, sevraj de nicotină :-), nu se mai simt când este vorba despre copilul tău. Nimic altceva nu contează…

Eu am cedat astăzi. Până acum câteva zile, aș fi spus că o femeie este mai puternică decât un bărbat, iar că o mamă este totul prin comparație cu un tată. Ei bine, nu este așa.
Couldn’t be much more from the heart
Forever trusting who we are
No, nothing else matters…
This entry was posted in Diverse and tagged by Diana. Bookmark the permalink.

About Diana

Sunt un om ca oricare altul, am o viață normală, mi-o trăiesc într-o casă ca oricare alta. Din care însă dau tot ceea ce este nefolosit. Este un exercițiu bun. Vi-l recomand.

2 thoughts on “No, nothing else matters…

 1. Buna Diana
  Este firesc ca la un moment dat sa simti ca esti terminata.Pui tare mult suflet in tot ceea ce faci siasta inseamna consum de energie.Chiar si bateriile Duracell se termina si au nevoie sa se reancarce.Tu esti o persoana foarte puternica si sunt convins ca vei depasi acest moment de cadere fizica si psihica.Nu este problema care este mai puternic,femeia sau barbatul.Important este ca cei doi sa se sustina si sa depaseasca momentele dificile.
  Fiinta umana nu este ca un reactor in care bagi uraniu si functioneaza la nesfarsit(si reactoarele cedeaza-Cernobal).Fiinta umana este facuta din carne,oase si alte chestii dar si cu mult suflet si cand in tot ce faci pui mult suflet apar si momente de cadere dar tu esti ca pasarea Pheonix.
  In seara asta am stat de vorba cu un raton.Este inchis intr-o cusca mare de plasa de sarma.Se catarase pana la rama de sus a custii si incerca sa scape.I-am spus ca nu are nici o sansa sa scape si isi consuma degeaba energia.Mi-a raspuns ca atata vreme cat exista speranta el nu se lasa.L-am scarpinat pe burtica(la propriu)si i-am urat succes si noapte buna.Cand am ajuns acasa,Maharani nu se mai satura sa-mi miroase degetele cu care am scarpinat ratonul.
  Te iubim
  Tatalili

 2. Pana la urma suntem egali,barbatul cu femeia sau mama si tata,dar atunci cand unul cedeaza,celalat il sustine,si totusi cine sustine o familie sunt copii.Ochii lor iti da incredere si optimism.
  Fruntea sus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>