Matrimoniale

Deși am denigrat Facebook, tot este bun la ceva! :-)

În ultima vreme, au circulat două poze care, după ce într-o primă fază mi s-au părut foarte amuzante, mi-au dat de gândit. Una dintre ele este cea de mai jos.

matrimoniale1

Dacă mergem puțin mai departe de latura comico-erotică, ajungem la niște lucruri mult prea bine-cunoscute. Știm deja faptul că femeia trebuie să fie de toate: mamă, gospodină, femeie de carieră, bombă sexi. Harnică, devotată, inteligentă și pusă la punct. De asemenea, știm că rolul bărbatului a rămas neschimbat de-a lungul timpului. El trebuie doar să vâneze. În vremurile noastre, să aibe o carieră sau o sursă de venit. În rest poate face orice. Poate să se relaxeze de cum vine acasă, cu o bere în mână și cu o față plictisită în fața televizorului, dincolo de orice ar putea să-i creeze vreun disconfort fizic sau psihic. Este absolut firesc să o facă. ESTE ÎN FIREA LUCRURILOR.

Poza de mai sus este haioasă prin inversarea rolurilor. Am certitudinea că dacă lucrurile ar fi fost prezentate la modul clasic, EL eșuat în fotoliu cu berea în mână, EA, într-o ținută ultra-sexi, la masa de călcat, ar fi trecut neobservată. Sau ar fi fost observată doar EA! :-)

Da… suntem femei, așadar le facem pe toate. Nimic neobișnuit. Nimic revoltător.

***

În câte familii, mă întreb, este asumată chestia aceea, știți voi, cu la bine și la greu… ?

***

Din fericire pentru mine, la noi lucrurile stau precum în poza de mai jos… chiar și fără să avem (încă) 4 copii, unul pe drum, un câine… Iar V nu se supără. Și mai ales nu se așează pe vreun fotoliu când ajunge acasă. Poate și pentru că nu este niciunul pe care să nu fie haine, jucării, reviste…

Stay young, stay foolish!”

matrimoniale2

5 thoughts on “Matrimoniale

 1. Buna dimineata! A doua poza e…..:)))))) cam asa e si la noi chiar daca avem doar un copil ….scoate tot de prin sertare,jucariile toate…..nu mai am pe unde sa calc :))

 2. daaaaa, dar stai sa vad daca gasesc textul de la poza!

  Într-o zi soţul vine de la serviciu şi nu poate băga maşina în garaj deoarece pe aleea spre garaj erau trântite bicicletele copiilor. Dă să bage bicicletele în garaj şi găseşte jeep-ul soţiei deschis şi câinele plin de noroi întins pe bancheta din spate.
  Nedumerit, intră în curtea interioară unde vede copiii într-o baltă de noroi, piscina şi ea murdară, copiii se stropeau cu fu
  rtunul. Îngrijorat, intră în bucătărie nu fără a observa că geamul de la uşă era plin cu pălmuţe de ciocolată, clanţa îmbrăcată în felii de şuncă şi gaura cheii înfundată cu un cârnat. În bucătărie curgea apa, frigiderul era deschis şi conţinutul lui vărsat pe podea, farfurii şi pahare murdare peste tot. Pe masă o baltă de suc , muştele roiau pe masă. Pe jos nu se putea călca altfel, decât pe mâncarea căţelului sau în conţinutul borcanelor de murături.
  Panicat şi alb la faţă, începe să îşi caute soţia prin toată casa. Era un vacarm de nedescris – televizorul şi computerul erau date la maximum. Intră în baie unde prosoapele pluteau pe podea într-o baltă de apă şi sulurile de hârtie igienică erau derulate prin cuier, prin cadă şi pe mânerul de la uşă.
  În sfârşit îşi găseşte soţia în ultimul dormitor relaxată cu o mască pe faţă, bigudiuri în păr. Citea o revistă şi asculta muzică cu căştile pe urechi. Cu un ultim efort, o întreabă ce s-a întâmplat. Ea îi răspunde:
  - Îţi aduci aminte când te întorceai acasă şi mă întrebai ce am făcut toată ziua? Ei bine… azi n-am făcut nimic!

 3. Ce frumos… cam asta s-a intamplat si la mine ieri(dar la o scara mai redusa), nu am fost prea motivata sa ma apuc iar de curatenie si m-am jucat cu micuta mea aproape toata ziua!!!
  Ceea ce ma duce cu gandul la una din postarile mele preferate de pe Edukid: “Mamele bune au podele lipicioase, vase nespalate si copii fericiti.”

 4. Buna
  Super tare anca postarea ta!!!!
  Mie una imi place imaginea acelui barbat calcand dar mai aes costumatia :))) ollaaala……( se poate pune semnul rusinos???:-))
  Cat despre a doua poza……cam asa ar fi si la noi daca as fi u mai relax :)) va dati seama unde’s doi (kinderi) putrea creste!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>