Blogging is good!

Un alt motiv pentru care îmi pare bine că am acest blog este acela că altfel nu aș fi cunoscut-o atât de îndeaproape pe Vali. A trecut foarte puțin timp de când am început să vorbim în mod regulat, cu toate acestea ea s-a transformat puțin câte puțin în: compania perfectă pentru o ieșire cu cei mici, umărul pe care îmi plâng supărările și … o sursă de lucruri absolut fabuloase! :-)

A fost albumul de pictură. Acum, o carte de povești pentru Bogdan. O carte cum nu am mai găsit până acum. Este fantastică, nu mă mai satur să o frunzăresc, nu se compară cu nimic din ce am mai văzut până acum în materie de ilustrații! Mai jos, câteva exemple.

blogging-is-good1 blogging-is-good2 blogging-is-good3 blogging-is-good4
blogging-is-good5 blogging-is-good6 blogging-is-good7 blogging-is-good8
blogging-is-good9

Cartea se intitulează Povești pentru cei mici și mari. Și cred că este pentru prima dată când văd o carte scrisă și ilustrată de aceeași persoană!

blogging-is-good10

Îmi aștept băieții acasă, să o citim! Între timp, prichi ar cam vrea să o mănânce… :-)

Mulțumesc Vali!

This entry was posted in Blogging by Diana. Bookmark the permalink.

About Diana

Sunt un om ca oricare altul, am o viață normală, mi-o trăiesc într-o casă ca oricare alta. Din care însă dau tot ceea ce este nefolosit. Este un exercițiu bun. Vi-l recomand.

One thought on “Blogging is good!

  1. Vai ce m-am rusinat,cam multe laude,nu trebuia.Eu iti multumesc ca esti mereu cu zambetul pe buze si emani mult optimism.Eu ma bucur,apropo de blog ca a reusit sa scoata din tine latura poetica in a povesti(oricum acum nu mai ma mir de tine ca ai cu cine sa semeni,cu tatal tau care are un har in a relata,este ceva unic,care ma binedispune de fiecare data).
    In concluzie urez intregii familii UN CRACIUN FERICIT,iar voi sa va jucati si sa dormiti cat mai mult.
    Muuullttttii pupici.
    P.S. Urez si celorlate persoane care au intrat in comunitatea acestui blog,UN AN NOU MAI BUN CA ACESTA SI MUUUUUUUULTA SANATATE.SARBATORI FERICITE!
    P.P.S Batman sa te culci devreme,si sper ca Mosul sa fie ascultator si sa iti aduca ce ti-ai dorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>