"Miracolul" prieteniei…

Sunt și eu pe Facebook. Wow!

În entuziasmul de aseară, mă prinsese ora 11 adăugându-mi prieteni. Bucuria regăsirii, flash-uri de amintiri, uimitor cum la un click distanță poți găsi bucățele din trecut… Pe parcursul unei jumătăți de oră, Valentin a auzit doar: am gasit-o pe…., uite-l și pe …., știi pe cine am găsit?!, este și …. aici!

Extraordinar. Până când, (doar) un pic obosită, îi spun că nu știu ce să fac, mai sunt foarte multe persoane în listă iar eu n-am reușit să-mi găsesc toți cunoscuții și să-i invit pe tărâmul prieteniei… Cu stupoare am aflat că “lista” se actualizează mereu, că pe măsură ce o persoană dă accept, se adaugă toți prietenii respectivului prieten…

Am închis. Dar am adormit liniștită, gîndindu-mă că nu voi fi niciodată singură, că ORICÂND, ORIUNDE, va fi de ajuns să deschid pagina de FB pentru a fi între apropiați, dar, mai important de atât, că pot ORICÂND, ORIUNDE, să devin friend cu alți și alți oameni… unii ascunși în spatele unui popou tatuat, dar ce mai contează? Am convingerea că un pic mai sus se află un suflet cald și dornic să-mi fie alături, în spiritul adevăratei prietenii!

Cerceii de mai jos sunt precum prietenia. Sunt rezistenți – fiind din os. Sunt strălucitori – au sidef de scoică aplicat. Desigur, nu neapărat ca prietenia de pe FB…

miracolul-prieteniei1

Și i-am pozat pe laptop deoarece nu pot să stau deoparte de pagina de FB. Nici măcar pentru a face o poză…

19 thoughts on “"Miracolul" prieteniei…

 1. EEE si eu am fost dependenta de facebook, sa vorbesc cu prietenii, fosti colegi…pana cand am realizat ce mult timp petrec pe facebook , devenisem dependenta asa ca de o luna jumate mi-am inchis contul …nu stiu cat o sa rezist :D

 2. Welcome on fb! :))) intr-adevar iti mananca timpul,mai rau a fost la mine ca ma prinsesem in jocuri si ma prindea ora doua noaptea jucand farmville.Ca sa imi “vindec” dependenta de joc,mi-am inchis contul cateva saptamani si m-am mai potolit :))) acum nu mai joc si intru doar 3-4 min pe zi :))

 3. :-))) ma gandeam cat timp stau pe blog… daca mai stau si pr fb… eu am cam 3 reprise pe zi de blog. scriu art si apoi mai verific inbox-ul. am zis ca la pranz si seara, dar cat il plimb pe cel mic sa doarma… butonez :-D

 4. Bine ai venit pe FB!
  Chiar am incercat aseara sa te caut,ne-ai anuntat,si se pare ca sunt multe persoane cu acest nume(D.A).
  Stii ca am tot auzit la radio de cartea lui Tudor Chirila,recunosc ca nu am pus mana pe ea,dar am auzit ca este o carte infaptuita din povesti personale de pe blogul lui.
  Ce zici,dupa cate povesti scoti si tu o carte?Cand va fi Vladut mare ii vei spune ce cuminte a fost ca te-a lasat sa faci si alte activitati.Si dupa cum te cunosc vei spune modest,EU!(razand).Da,ai talent si eu recunosc ca imi place mai mult sa stau pe blogul tau decat pe pagina de facebook a mea.
  Pupici
  P.S. Il dau disparut pe tatalili nu ne-a mai scris nimic,ma asteptam sa zica ceva psihologic in stilul dansului legat de visul tau de ieri

 5. Dar Vali, tata este ocupat cu placintele si cozonacul, insa am sa-i atrag atentia ca I se simte lipsa! Poate facem totusi cumva in wee sa ne intalnim, sa-l cunosti si pe el!

  Am sa-i povestesc oricum despre gauffres, si acum in timp ce scriu mananc una! Am facut si poze cu Bogdi, sa vad ce gasesc sa postez in legatura cu asta!

 6. Diana bun venit pe Fb. Si eu mi am facut cont de curand (deci am rezistat eroic pana acum :-)) si initial mi am creat contul pt a vedea poze de la gradinita buburuzei mele :)

 7. Buna dimineata! Diana,poti seta sa nu-ti mai vina notificari pe mail,si mie imi veneau sute de mail-uri pt orice fleac.Mergi la setarile contului\notificari si dezactiveaza notificarile prin mail :) o zi buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>