Faces of poverty…

Probabil știți această imagine…

fop1
Faces of poverty. Am primit-o pe mail-ul meu corporatist, la începutul anului, eram însărcinată cu prichi la acea vreme… mi-am amintit de ea acum, citind un articol mai vechi de-al lui Arhi.
Reacția mea va fi mereu aceeași…

2 thoughts on “Faces of poverty…

  1. ti se rupe sufletul, dar iti da si un impuls sa mergi mai departe cu un plus de apreciere a tot ce ai tu…

    chiar spunea cineva pe blog de tendinta noastra de a oferi copiilor ceea ce noi nu am avut… si eu fac asta si imi doresc sa o pot face toata viata, ma implinesc pe mine si imi bucur copilul in acelasi timp!

  2. Stii ce este insa fantastic la acea poza? cum surprinde biberonul cu apa, hainuta larga si rupta… cel mic care doarme cu gurita deschisa… da, am adormit cu ea in minte, de aceea am articolul de astazi suna cum suna… am incercat sa-i dau o tenta amuzanta, dar… imi imaginez cum ar fi lumea daca toti ne-am GANDI mai de la viata noastra.

    Pare egoist sa ne gandim doar la viata NOASTRA, dar daca am face-o mai des si am fi mai calmi, mai echilibrati, si cei din jurul nostru s-ar schimba, prin prisma noastra…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>