Ce n-am avut, ce mi-am dorit, ce-am câștigat…

Am dormit somnul de prânz având în minte bluza pentru care mă înscrisesem pe Lucururi gratis (eu unde mai scriu, am numele de cod Petra :-P).

Împinsă de cei mici din ambele părți (locul meu este cel de la mijloc), în vis împinsă de … valuri.

Probabil subconștientul meu a fost influențat de culoarea bluzei, de colțul asemănător unui val, cine știe… Cert este că am avut un vis superb, din care m-am trezit și am spus: Da, acum știu! Ce-am visat? Că aveam o casă la mare, dar undeva la o mare din aceea turcoaz, cu palmieri și cu tot ce poate fi … de vis. Abia ajunsesem acolo, eram toți patru, desfăceam bagajele, cuprinsă de miracolul locului, într-o stare de completă beatitudine… Fantastic!

Pare un vis banal, dar cine e îndrăgostit de mare, știe despre ce vorbesc…

M-am trezit și am verificat. Bluza n-am câștigat-o. Dar ce importanță mai are aceasta acum când eu tocmai am avut un preview al unei (viitoare poate!) locuințe de vis??? Dacă-mi vor pica vreodată niște bani din cer, îi voi investi, ca orice boem, într-o casă la mare…

***

Am scormonit să văd dacă am ceva turcoaz. Nu am. Doar niște cercei. Cu un mic efort de imaginație, pot avea ceva în comun cu marea, cu valurile… :-)

ce-n-am-avut1

5 thoughts on “Ce n-am avut, ce mi-am dorit, ce-am câștigat…

  1. Buna Cristina! Bine ai venit pe site! Cerceii sunt faini, doar ca le lipseste o pietricica (se vede la cel din dreapta ca nu are pietricica verde), dar o poti scoate si de la celalalt. Si de fapt piatra de sus este tot verde ca si cele de jos, doar de la blitz a iesit mai turcoaz!

    Oricum, sunt de mare effect!

  2. Buna
    Frumos vis,cred ca este un semn,psihologic,constientul spune ca toate vor intra pe fagasul normal,chiar acum o saptamana ziceai ca ai avut o saptamana nasoala. De acum cu relaxata vei avea numai optimism in tine(sau poate cineva drag care va venii la tine in vizita in curand va aduce la pachet energii pozitive).
    Pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>