5 luni

E 19. Deci suntem și mai bucuroși decât de obicei! Prichi împlinește astăzi 5 luni!

Se impune un rezumat, deoarece, peste ani, acest jurnal și pozele vor rămâne!

Jucăriile preferate:

5-luni1  5-luni2

După cum vedeți. girafa Sophie nu este printre ele :-)

Încărcarea bateriilor:

5-luni3  5-luni4

Sucul preferat…:

5-luni5
… al lui Bogdan, desigur! :-)

Indispensabil pentru distracția zilnică:

5-luni6

Cine altul decât Bogdan?!
Și-un cadou din partea lui prichi!
5-luni7Nu-i mai poartă, i-au rămas micuți! Crește, crește, în fiecare zi crește!

15 thoughts on “5 luni

 1. Buna dimineata si ,,LA MULTI ANI,,pentru VLADUT cel voinicut si de asemenea pentru Bogdanel cel sprintenel.Ne bucram pentru amandoi si sunt super. O sa intre pe blog si o domnioaraDiana de 15 ani.Este fetita prietenilor nostri cu care am vorbit despre tine si i-ar face placere sa te cunoasca si eventual sa dialogati pe diverse teme.
  Te rog sa pui si pe mail pozele ca sa le transmit si eu mai departe(abilitatile mele IT nu sunt la nivel de performanta).
  Te pupam
  Tatalili

 2. Imi place ca investesti incredere in mine, deduc ca tu crezi ca abilitatile MELE de IT sunt la nivel de performanta :-)))

  Trimit pozele si astept sa ma conversez cu domnisoara Diana de 15 ani! :-)))

  Va fi tizul meu … cu varsta pe jumatate! :-))

 3. Buna dimineata
  Imi beau cafeaua cu voi si mai cresc un pic.
  LA MULTI ANI!Pentru amandoi.
  Si sa inteleg ca incepi cu diversificarea?Mult succes,sa-i placa cat mai multe feluri de maincare.
  Pupici

 4. Vali, gand la gand, de mai multe ori!

  Ma pregateam de plecare, chiar acum puneam revista pentru Otilia. Apoi ma gandeam la tine si la petrecerea SuperBebe. Ma gandeam si la ce mi-ai dat pe mail, cu evenimentul de pe 7-9 decembrie. Si ma gandeam si la diversificare :-))

  Vorbeam cu Valentin si-l intrebam oare cu ce ne faceau noua mamele piureul Acela fin de bebelusi intr-o vreme in care nu existau blendere performante…

  Dar mai astept pana implineste 6 luni, atunci voi incepe sa-i dau… sau sa vedem ce zice doctorita maine, avem programare la ITP-ul lunar :-))

 5. Apropo de diversificare, la noi s-a aplicat regula ca inafara de faptul ca fetitele sunt surori, nu au nimic altceva in comun!!! Probabil ca si tu o sa faci cunostinta cu un alt gen de diversificare, deci multa bafta si rabdare!!!

 6. Multumesc pentru urari, Raluca, AS!

  Anca, ma astept deja la cu totul alte gusturi, chiar si la partea de alaptare sunt foarte diferiti!

  Chiar si eu am o atitudine total diferita: daca la Bogdan abia asteptam sa incep diversificarea, acum cu Vlad as amana-o la nesfarsit, tare imi este comod sa-i dau doar laptic, fara sa am nevoie de legume bio (cat se va putea…), de blender, de castroane, dar cel mai important… de TIMP!!!!! Stiu cum era cu Bogdan, bucataria era ca dupa razboi la finalul unei mese, hainele de nefolosit, etc… Chair am sa pun niste poze haioase cu mesele lui Bogdan! :-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>