Ne-am trezit / Ne-am trezit / Toți copiii s-au trezit!

Ca de obicei, încă de la ora 6… Haideți nu mai leneviți!

Eu însă am mai dormit până acum, timp în care tati i-a pregătit celui mare un mic dejun foarte elaborat!

ne-am-trezit1

ne-am-trezit2

Nu am nimic să se asorteze cu omleta, nici cu brânzica sau cu bucățelele de șuncă, dar am ceva asortat cu ochii bucătarului!
ne-am-trezit3
Este din sidef de scoică. De efect.
P.S. Precizare: culoarea șnurulețului se asortează cu ochii bucătarului, nu partea … tulbure! Aceea se potrivește cu ai mei! :-)

4 thoughts on “Ne-am trezit / Ne-am trezit / Toți copiii s-au trezit!

  1. Diana, asta e rubrica in care “licitezi” pentru un obiect?Daca da, atunci sa stii ca vreau eu colierul rosu de coral….imi place muuult!!!!! Mi-l doresc pentru ca e superb, pentru ca e al tau,pentru ca-mi iubesc finutii (chiar daca sunt departe ) pentru ca te (va) admir, pentru ca ti-ai facut un blog superb, pentru ca ne e dor de voi, pentru ca sunt singura cu baietii, pentru ca e seara si vreau sa port ceva frumos si pentru ca , asa cum stii, un singur viciu am: bijuteriile.Daca l-ai dat,l-ai dat, o sa-ti urmaresc postarile, mai gasesc eu ceva.Va pup pe toti. Mirona.

  2. Cu mare drag ti-l dau Mirona! Sa-mi dai pe mail adresa ta, vreau sa ti-l trimit, Vali are permisul suspendat pana pe 1 noiembrie si nu vreau sa ajunga la tine abia atunci! Cu mare drag, te imbratisez!

    P.S. Voi cauta si bratara, daca o gasesc, cu drag ti-o voi da!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>