De pe spate… pe burtică, Mango jeans și bilanțul zilei!

Băiețelul nostru de nici 4 luni ne-a făcut astăzi o mare surpriză! Începând de astăzi, se întoarce complet de pe spate pe burtică! A mai avut tentative, dar rămânea de fiecare dată cu o mânuță prinsă sub el…. Bucurie mare așadar! Mai ales pentru că, la vârsta aceasta, prichindeii se rostogolesc de pe burtică pe spate și nu invers, fiind mai greu, ei atingând această performanță abia mai târziu! Deoarece nu-mi mai încap în piele de mândrie, nu pot continua fără să citez un pasaj relevant din “Mama și copilul”: “Spre sfârșitul lunii a 5-a (!!!), o mare parte din sugari se pot întoarce de pe o parte pe alta. Unii reușesc să se întoarcă și de pe spate pe burtă. Circa 25% dintre ei nu reușesc această performanță…. etc”

Iar acum că am împărtășit această mare și neașteptată victorie a noastră, să revenim la scopul declarat al acestui blog, și anume de a dărui ceva.

Articolul dăruit astăzi este o pereche de blugi Mango.  Pe care i-am pozat față-spate, influențată fiind de progresul micuțului nostru!

de-pe-spate1  de-pe-spate2

Vă aștept cu drag!

Iar acum, bilanțul zilei: fusta hippie crem i-o dăruiesc lui MamiX2, acesta deoarece a fost second best când am atribuit sandalele Columbia . Aștept mail cu adresa de livrare, când se va rezolva problema de Yahoo!

Monica nu te supăra, de data aceasta ești tu second best, dar nu o puteam lăsa pe MamiX2 să fie ea de două ori…. voi mai dărui lucruri hippie, pretext și prilej să ne întâlnim! Cu drag, te îmbrățișez șiiiiiiii …. stay tuned!

5 thoughts on “De pe spate… pe burtică, Mango jeans și bilanțul zilei!

  1. MamiX2, am văzut mailul cu adresa, pachetul va pleca first thing in the morning!

    Revin doar cu precizarea că, așa cum am precizat la secțiunea “Cum se procedează?”, taxele poștale sunt achitate de către destinatar.

  2. Ai tai sunt, cam de mult asteapta doritoare! “Veniti cu noi… Timisoara!”, vorba celor de la Phoenix!

    Asta deoarece am observant faptul ca cele mai multe doritoare sunt din Bucuresti, iar pe locul 2, din Timisoara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>