Buhuhuhuuuuuu!

Halloween este, cu siguranță, singura sărbătoare împrumutată de la americani care îmi și place! Așadar aseară am făcut un minunat dovleac, o mască, ne-am pus dinți de vampir… și mai aveam ceva planificat, nu ne-a ieșit, dar nu-i timpul pierdut!

Buhuhuhuuuuuu1  Buhuhuhuuuuuu2

În ton cu toamna și cu …. partea întunecată a sărbătorii, dăruiesc o rochită care mie mi-a fost foarte dragă, o am din 2009 și am purtat-o la ambele sarcini. La fel ca rochița gogosar și cea albastră de ieri, nu este designed for pregnant women, este ceea ce am adaptat eu din punct de vedere vestimentar pentru cele două minunate burtici pe care le-am purtat cu mândrie! Mărimea o știți deja, o precizare despre material, este ceva cu elastane, foarte plăcut pe corp. Este de la Specchio.

Buhuhuhuuuuuu3

Trik or treat!

8 thoughts on “Buhuhuhuuuuuu!

 1. Buna dimineata
  Ieri seara cand am intrat pe holul principal la ,,St.cel Mare,, am dat cu nasul de o exopozitie de dovleci vampiri,care mai de care mai elaborat.Erau realizati de bobocii de cl. aIX a si emanau multa imaginatie.La curs am fost un pic spectator pentru ca testul era cu elemente din zona business dar,tot inainte.
  Te pup
  Tata

 2. Buna dimineata
  Frumos desen
  Eu o vreau,avand in vedere ca ai purtat-o cand erai gravida,ma pregatesc pentru la anul,sper sa fie un an bun pentru bebe.
  Pupici
  Valentina

 3. Am notat fetelor, doua inscrieri, Alina si Vali!

  Vali, oricand e un an bun pentru bebe, cand ne mai intalnim iti aduc o carte despre preconceptie si sarcina, poate vrei sa o frunzaresti. Are si faimosul si infailibilul calendar chinezesc, vei stii cand sa “programezi” momentul magic in functie de ceea ce vrei, baietel sau tot fetita!

 4. Vreau tot fata,dar sanatos sa fie(numai ca Ruxi nu vrea o surioara sau fratior,o are pe verisoara ei cu imprumut in weekend).
  Ma intereseaza sa ma uit un pic pe carte,chiar in viata am tot programat cam multe.
  Pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>